Rugaciune la Sf. Marta

Rugaciunea Sfintei Marta - Rugaciune grabnic ajutatoar 

Aceasta rugaciune se va spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ca ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac si altora cunoscuta aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta…..).
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.
Tatal nostru, Care esti in ceruri, Sfinteasca-se numele Tau, Vie imparatia Ta, Faca-se voia Ta, Precum in cer asa si pre Pamant, Painea noastra cea de toate zilele, Da-ne-o noua astazi, Si ne iarta noua gresalele noastre, Precum si noi iertam gresitilor nostri, Si nu ne duce pre noi in ispita, Ci ne izbaveste de cel rau, Ca a Ta este imparatia Puterea si Slava, In numele Tatalui Al Fiului Al Sfantului Duh
Bucura-te Marie,cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus. Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu.
Si de 3 ori:
"Sfanta MARTA, roaga-te pentru noi"
Amin!
Locația: București, România